در واقع بوسترپمپ ها وظیفه تنظیم فشار آب مصرفی داخل سیستم لوله کشی و مدار گردش آب را بر عهده دارد .
تغییر دور پمپها به وسیله اینورتر که باعث کاهش میزان صدای بوستر پمپ آب و کاهش استهلاک سیستم لولهکشی ساختمان میشود
شاسی و قطعات مکانیکی: شامل قطعاتی مانند بلوک پایه، پروانهگردان، لولهها و اتصالات است که اجزاء مختلف بوستر پمپ را به هم متصل میکنند و به تعادل و استحکام عملکرد آن کمک میکنند.
مصرف بهینه انرژی: در سیستم های چند پمپه، پمپ ها به صورت خودکار با توجه به نیاز فعال یا غیرفعال می شوند، که منجر به صرفه جویی در مصرف انرژی می شود.
مکانیزم شروع: عملکرد بوستر پمپ با فعال شدن مکانیزم آن آغاز میشود. این مکانیزم به طور خودکار یا توسط کنترلرهای الکترونیکی فعال میشود.
به این ترتیب بوستر پمپ می تواند دست ما را برای ایجاد یک نگاه مدیریتی بر خروجی آب باز گذارد. چیزی که در پمپ های ساده دیده نمی شود.
وقتی فشار آب در یک سیستم آبیاری، سیستم آبداری یا سیستم آتشنشانی کافی نیست و نیاز به افزایش فشار یا دبی آب داریم، استفاده از بوستر پمپ مناسب است.
شما باید اول تنها پمپ here را روشن کنید تا کمک کند فشار ها از پورت های خروجی خارج شوند.
در یک دسته بندی کلی میتوان بوستر پمپها را به دو دسته آبرسانی و آتش نشانی و با توجه به نحوه تامین فشار به دو دسته دور ثابت و دور متغیر تقسیم نمود.
وقتی پمپ به دور نامی میرسد، در صورت لزوم، کنترلر درایو را از پمپ شماره یک برداشته و به پمپ شماره دو منتقل میکند.
بخش هوشمند بوستر پمپ است که بر عملکرد پمپ ها نظارت می کند. این بخش شامل سیستم های الکتریکی و الکترونیکی است که وظایف زیر را برعهده دارد:
در زمان کار و یا دست زدن به قطعات الکتریکی، احتمال دارد شوک های الکتریکی صورت بگیرد، اگر مشکلی پیش آمد حتما با متخصصان این حوزه در ارتباط باشید و از آن ها کمک بگیرید.
چنانچه در پی استعلام قیمت روز "بوستر پمپ" هستید یکی از راههای ارتباطی زیر را دنبال کنید:
کلکتور مکش و دهش: کار اصلی کلکتور مکش و دهش در سیستم بوستر پمپ، کنترل و تنظیم جریان و فشار مایعات است.